Apartmaji v Sloveniji in na Hrvaškem

Zraven apartmajev v Piranu, ki jih najdete na naši strani, lahko s spodnjim iskalnikom preverite tudi druge kraje v Sloveniji ali si ogledate ponudbo apartmajev na Hrvaškem. Vpišite željeni kraj in primerjajte apartmaje in hotele.

Apartmaji v Sloveniji

V Sloveniji imate dve regiji večjo ponudbo apartmajev:

  • Slovenska obala: Tukaj zraven Pirana preverite tudi Portorož, Izolo in Koper. Iskanje je zanimivo predvsem v poletnih mesecih, ko se tudi zelo hitro zapolni, tako da jih je priporočljivo rezervirati vsaj nekaj tednov prej.
  • Gorenjska: Na Gorenjskem so zanimivi predvsem kraji Kranjska Gora, Bled, Bovec, Kobarid in Bohinj. Apartmaji na Gorenjskem so zanimivi skozi vse leto, glavna sezona pa je poleti za pohodništvo in pozimi za smučanje.

Vpišite kraj in preverite ponudbo poceni apartmajev v Sloveniji.

Apartmaji na Hrvaškem

V poletnem času je veliko povpraševanje po apartmajih na Hrvaškem, saj se veliko Slovencev tja odpravi na morje. S pomočjo spodanjega iskalnika lahko najdete in primerjate več kot 6000 apartmajev na Hrvaškem v vseh turističnih kraji Istre, Kvarnerja in Dalmacije. Vpišite kraj ali otok na Hrvaškem, kjer vas zanima ponudba in cene apartmajev in preverite ponudbo.

Drugi  kraji

Z istim iskalnikom pa lahko preverite tudi druge kraje in države. Vnesite lokacijo, kakor se želite odpraviti in enostavno preverite kakšne so cene za apartmaje in kakšna je ponudba.

Ocenite