≡ Menu

Če se nameravate odpraviti v Piran, je dobro da pred tem preverite vreme v Piranu. Zaradi tega smo tudi na strani apartmajipiran.net za vas pripravili vremensko napoved za 3 dni. V kolikor se boste v Piran odpravili v času jeseni ali pomladi, vam priporočamo, da najprej preverite vreme za Piran in se odločite ali je primerno za vas.

Stran: vreme Piran

Oglejte si zgornjo stran in preverite napovedi za naslednje tri dni za Piran.

V aprilu se bo v Piranu zvrstilo kar nekaj dogodkov, ki si jih je vredno ogledati. V kolikor nimate prave ideje, kaj bi v teh dneh počeli, si jih lahko ogledate spodaj in se na katerega od njih tudi odpravite. Če pa ste v teh dneh v Piranu na kratkem oddihu, pa vam bo popestritev dopusta prav tako koristila.

13.4. se bo odvijal 1.Istrski maraton. Če imate kaj kondicije, se lahko na njega prijavite. Na razpolago bo več tekov in sicer polni maraton, pol maratona in rekreacijski tek 8500m okoli Kopra. (za nas je že zadnji velik zalogaj).

18-20.4 se bo v Piranu odvijala velikonočna regata. V kolikor bi si o želeli ogledati, se odpravite v tem času v Piran.

19.4. bo v Portorožu festival zlata oljčna vejica, 25.4. pa festival oranžnih vin, ki se bo odvijal v Portorožu.

Konec meseca se bo zaključil s solinarskim praznikom, ki se bo odvijal 26. in 27.4 v Piranu in Sečoveljskih solinah. Celoten program najdete tukaj.

V kolikor boste v aprilu kaj v Piranu, si lahko katerga izmed teh dogodkov tudi ogledate.

Na strani Kolektiva najdete ugodno ponudbo za prenočišče v Piranu. Ponudba velja za hotel Tartini, kjer dobite prenočišče za dve osebi za dve noči. Zraven sobe pa dobite tudi samopostrežni zajtrk, kakor se zahotel tudi spodobi.

Na ta način lahko enostavno izkoristite ugodno ceno namestitve in v Piranu preživite vikend ali se tja odpravite čez teden. Hotel je dobil ime po Tartinijevem trgu, kjer tudi stoji.

Kupon lahko izkoristite od valentinovega, 14.2. 2014, pa vse do 5.4.2014. V tem času boste prav gotovo našli primeren vikend za Piran. Kupite lahko več kuponov, ki jih lahko tudi podarite. Ponudba poteče 9.2.2014. Pred rezervacijo kupona je priporočljivo poklicati hotel Tartini in preverite, če so vaši željeni termini prosti, saj so kapacitete omejene, zaradi takšne ugodne ponudbe pa bo gostov še nekaj več.

Druga ponudba prenočišč v Piranu.

Če se boste do 7. februarja mudili v Piranu, si na žalost ne boste mogli ogledati Tartinijeve spominske sobe, saj bodo do takrat potekala vzdrževalna dela.

Tartinijeva spominska soba se seveda nahaja v njegovi rojstni hiši v Piranu, po njem pa se imenuje eden najlepših trgov v Sloveniji.

Apartmaji Pri Mari piran

Opis apartmaja Pri Mari ***

Apartmaji Pri Mari so od obale oddaljeni kakšnih 50 m in so na dobri lokaciji. Do središča Pirana je kakšnih 500m, tako da se lahko sprehodite do centra, kjer najdete številne restavracije, bare, galerije in druge znamenitosti Pirana.

Na voljo so trje apartmaji različnih kategorij, ki so namenjeni za 2 osebi. Apartmaji so klimatizirani, imajo brezžični internet, opremljeno kuhinjo in kopalnico, lcd tv, pralni stroj, zvočno izolacijo. Za parking boste morali poskrbeti v bližini in je plačljiv.

V restavraciji vam prav tako lahko postrežejo s številnimi morskimi specialitetami in drugo hrano.

Preverite več slik notranjosti apartmaja in cene za proste termine apartmaja Pri Mari. Izkoristite lahko tudi brezplačno rezervacijo in odpoved apartmaja, v kolikor si v prihodnosti premislite.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Piranu

Piran vam zraven običajnega uživanja na morju ponuja številne druge prednosti pred drugimi mesti, tako da je dopustovanje v Piranu prav posebno doživetje. Zelo lep stari del mesta vam omogoča prijetno pohajkovanje po mestu, kjer se lahko ustavite v številnih galerijah, restavracijah in barih ali se samo sprehajate po starem zgodovinskem delu mesta.

Dodatna prednost je bližina morja, ki vam omogoča hitro ohladitev, če je zunaj prevroče. Zaradi bližine drugih mest na Obali, je Piran primeren tudi za raziskovanje drugih mest na obali ali v notranjosti Primorske.

Slabost Pirana je edino plačljivo parkiranje, saj zelo malo hotelov in apartmajev nudi vključeno parkiranje, še posebej v mestnem jedru. Pri opisu apartmajev v Piranu bomo parking posebej izpostavili.

Ponudbo prenočišč najdete na strani Apartmaji v Piranu, lahko pa prispevate svoje predloge ali vpišete svoj apartma, če imate lastne namestitve.

Villa Piranessi piran

Opis apartmaja Villa Piranesi ***

Apartmaji Villa Piranesi se nahajajo v zgodovinski stavbi v starem mestnem jedru Pirana in med obalo in imajo zelo dobro lokacijo. Trgovine, številne restavracije in bari so odaljeni le nekaj mestov, tako da se lahko tja odpravite kadarkoli.

Na razpolago je 17 apartmajev v katerih lahko izbirate med sobami za 2 ali 4 osebe. Nekateri apartmaji so obrnjeni na morje, nekateri na staro mestno jedro. Opremljeni so s klimatsko napravo, opremljeno kuhinjo in kopalnico, brezžičnim internetom, lcd televizorjem, dnevno sobo in jedilnico. Parkirišče je v bližini in je plačljivo.

Glede na lokacijo Ville Piranesi se lahko odpravite na prijeten sprehod po Piranu ali vam na recepciji pomagajo pri organizaciji kakšnega drugega izleta.

Zaradi dobre lokacij in opremljenosti samega apartmaja ga številni gosti priporočajo naprej. Več fotografij in cene za proste termine si lahko ogledate na spodnji povezavi, kjer lahko izkoristite tudi brezplačno rezervacijo in odpoved apartmaja.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Piranu

Villa Mia Chanel Piran

Opis apartmaja Villa Mia Chanel ****

Villa Mia Chanel so zelo lepi apartmaji v Piranu in zelo blizu plaže, tako da so idealna lokacija za tiste, ki bi svoj dopust radi preživeli v luksuznem apartmaju in bili zelo blizu plaže s pogledom na morje. V bližini je trgovina, bari in restavracije.

Na voljo je 6 apartmajev in studijev, ki so za dve ali štiri osebe. Sobe imajo opramljeno kuhinjo, brezžični internet, brezplačno parkirišče, lcd tv, kopalnico in klimatsko napravo.

Glede na bližino morja imajo tudi lep pogled na morje iz terase ali balkona.

Če bi svoj dopust radi preživeli v Piranu, je to zelo dobra ponudba. Izkoristite brezplačno rezervacijo in možnost odpovedi ter preverite ceno za določen termin s pomočjo spodnje povezave.

Brezplačna rezervacija -> Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Drugi apartmaji v Piranu